ONTWERP

Sieraden zijn emotie. Bijzondere gebeurtenissen in het leven zijn veelal aanleiding om sieraden te geven of te ontvangen. Bijvoorbeeld vanwege het behalen van een diploma of rijbewijs. Vanwege een jubileum, een huwelijk of geboorte. Sieraden kunnen ook om persoonlijke redenen worden gegeven. Om te laten zien dat we om iemand geven. Of ‘zomaar’, om iemand te verwennen of om iemand te bedanken.

Met de hand-made en custom-made formule van Hoek’s Jewelbox wordt deze emotie nog eens extra benadrukt. Vanuit úw inbreng en ideeën en hun ideeën en adviezen, creëren zij samen met u als klant een mooi en uniek sieraad. Een sieraad, waarover is nagedacht en waarvoor moeite is gedaan. Een sieraad, die speciaal voor die éne persoon is ontwikkeld en gemaakt. En juist deze unieke emotie zal voor eeuwig verbonden zijn aan dit unieke sieraad.

Loading...

MAATWERK

De hand- en custom made formule van Hoek’s Jewelbox zorgt ervoor dat samen met u een mooi en uniek sieraad wordt gecreëerd. Een sieraad met een unieke emotie. Speciaal voor die éne persoon ontwikkeld en gemaakt. De sieraden worden op ambachtelijke wijze ‘custom made’ vervaardigd en zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit.

Ze worden op het eigen atelier veelal in 14 en 18 karaats goud (geel, wit- en roségoud) vervaardigd. Of in het zilver of platina. De sieraden kunnen desgewenst worden voorzien van (gecertificeerde) diamanten en/of kleurstenen, die op het eigen atelier worden gezet. De sieraden van Hoek’s Jewelbox zijn uniek om te geven. En uniek om te krijgen!