HOEK’S JEWELBOX

Hoek’s Jewelbox – Design & Repair – is op 15 augustus 1997 opgericht door Michel en Monique Hoek.

In dit veelzijdige goudsmidatelier, met meesterteken, kunnen zowel particulieren alsook bedrijven en juweliers terecht. Zij kunnen hier terecht voor het custom made laten ontwerpen en vervaardigen van sieraden, trouwringen en relatiegeschenken. Ook voor reparaties van sieraden en horloges kan men bij Hoeks Jewelbox terecht.

De sieraden, trouwringen en relatiegeschenken worden op het eigen atelier op ambachtelijke wijze vervaardigd. In 14 en 18 karaats geel, wit- en roségoud, of in het zilver. Deze zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Desgewenst kunnen de sieraden en trouwringen worden voorzien van (gecertificeerde) diamanten en kleurstenen. Deze worden op het eigen atelier gezet.

De reparaties aan sieraden worden eveneens op het eigen atelier uitgevoerd. Bestaande sieraden kunnen worden opgeknapt, hersteld of worden omgetoverd tot een nieuwe creatie. De horloges kunnen worden opgeknapt en gerepareerd. Het is ook mogelijk om enkel een batterijtje te laten vervangen. De mogelijkheden zijn legio op dit veelzijdige goudsmidatelier.

MICHEL EN MONIQUE

Michel en Monique vullen elkaar aan en vormen samen een goed team.

MICHEL is verantwoordelijk voor het ontwerpen, het vervaardigen en het herstellen van de sieraden en doet dit met veel overgave en plezier.

De sieraden, die hij maakt variëren van eenvoudig en fragiel tot complex en extreem. Je kunt het zo gek niet bedenken of Michel maakt het. De wens van de klant staat altijd centraal, wat Michel ook maakt. Hij zal de klant daarbij altijd van eerlijk advies voorzien.

De reparaties worden door hem vakkundig en snel uitgevoerd. Moeilijke reparaties ziet hij als een uitdaging. Hij weet daarvoor altijd wel een creatieve oplossing te bedenken. Alles om er voor te zorgen dat het sieraad weer met veel plezier gedragen kan worden.

MONIQUE is verantwoordelijk voor de back-office van Hoek’s Jewelbox. Zij houdt zich bezig met alle ins en outs van het bedrijf, zoals de administratieve zaken, inkoop, verkoop, marketing en communicatie. En daarnaast staat zij Michel graag met raad en daad terzijde.